«Stå ikkje der å frys..»

 av Anne Helene Gjelstad
 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Anne Helene Gjelstad er født i 1956 i Oslo. Etter endt utdannelse ved Statens håndverks- og kunstindustriskole i 1982 drev hun sitt eget atelier hvor hun designet og produserte eksklusive modeller, bl.a. til dronning Sonja. Etter 25 fine år i motebransjen bestemte hun seg så for å følge barndomsdrømmen og utdanne seg til fotograf. Anne Helene valgte 2-årig linje Bilder Nordic School of Photography. Hun har også deltatt på mange workshops, bl.a. med internasjonalt anerkjente fotografer som Mary Ellen Mark, Joyce Tenneson og William Ropp.

Anne Helene Gjelstad jobber helst med mennesker; med portrett, mote og reportasje, men hun gjør også interiør, produktfotografering og livsstil. Hun har etablert seg i studio på Gjettum Gård i Bærum, 20 minutter fra Oslo.

Serien vi viser her har hun tatt på Skogsøya i Nordland, og inngår i et eget prosjekt hun holder på med fra forlatte hus. Jordmor Elfrida Grandes hus sto der akkurat slik det var forlatt for lenge siden. Hverdagsforkle og underskjørt lå på stolen, senga var oppredd, bilder hang fortsatt på veggen. Også pornobladene lå der, og da de forsiktig ble skjøvet på kom de opprinnelige fargene frem. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: