Veggen

Ønsker du å opprette en side for nettopp din interesse, for å få kontakt med andre med samme fokus? Send inn en melding i kommentar-feltet under her, eller en e-post til venner.fotohistorie@preusmuseum.no!
– – –
– – –

5 Responses to Veggen

 1. Wlodek sier:

  Dette høres interessant ut, Vidar. Dessverre kom jeg ikke inn på siden om bokhandlere i Hamar. hilsen fra Wlodek

 2. Et nytt norsk nettbasert fotogalleri har åpnet – Galleri Balder. Signerte fotografier fra et 30-talls fotografer finnes representert i galleriet.
  Galleri Balder viser og selger orginalfotografier av skandinaviske fotografer som Christer Strömholm, Anders Petersen, Tom Sandberg, Dag Alveng, Herdis Maria Siegert, Kåre Kivijärvi med flere.
  Hovedtyngden ligger på skandinavisk fotografi, men internasjonalt kjente fotografer som Phillipe Halsman, Robert Doisneau, Joel-Peter Witkin og Eugene Atget er også representert i galleriet.
  I tillegg tilbys et unikt utvalg fotografier av norske landskapsfotografer fra 1800-tallet og sjeldne fotobøker. På galleriets webside kan man også finne artikler om fotohistorie og ulike fotografiske teknikker.
  Galleriet er først og fremst et internettgalleri, men det er ogå mulighet til å se fotografiene fysisk i galleriets visningsrom på Frogner i Oslo.

 3. Hei
  Vil med dette presentere nettstedet http://www.mycollection.no der jeg vil presentere min samling av bl. annet fotohistorisk materiale, både av teknisk og billedmessig art. En del er på plass men masse arbeid gjenstår.
  mvh Vidar Kringsjaa (mangeårig medlem av foreningen)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: